Ιατρικό Αθηνών: Επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας στο Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ευκαιρία έναρξης της συνεργασίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Εθνική Ασφαλιστική, πραγματοποιήθηκε παρουσία των Διοικήσεων, ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Ομίλου στην Κηφισιά.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος Διευθυντικά Στελέχη, Γενικοί Διευθυντές Κλινικών, Στελέχη των Παραγωγικών Δικτύων και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το περιεχόμενο και τα οφέλη της συμφωνίας συνεργασίας, αλλά και τις προοπτικές που αυτή δημιουργεί.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, στο χαιρετισμό που απηύθυνε εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύναψη της συνεργασίας, την οποία χαρακτήρισε ως Συμμαχία Υγείας, Συμμαχία Υπεροχής. Αναφέρθηκε στις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που ο Όμιλος προσφέρει, καθώς και στο υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού των νοσηλευτικών του μονάδων. «Περιμένουμε να μας αγκαλιάσετε όπως παλιά. Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για την Εθνική Ασφαλιστική», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, μη παραλείποντας να υπενθυμίσει την πολύ καλή συνεργασία που είχαν οι δυο επιχειρήσεις και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία έχει «βάθος» όχι μόνον για τις δύο επιχειρήσεις, αλλά και για τους πελάτες που αυτές εξυπηρετούν. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις που δρομολογούνται στην ασφαλιστική αγορά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Εταιρία, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας και Eurobank. «Η Εταιρία ως μέλος ενός νέου ενισχυμένου ομίλου, θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα και θα εδραιώσει την ηγετική της θέση. Να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η επόμενη ημέρα για την Εθνική Ασφαλιστική θα είναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη συμφωνία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της Εθνικής Ασφαλιστικής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας (όλων των κλινικών) του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών έχοντας απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία. Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να εξοφλήσει για λογαριασμό του ασφαλισμένου τα έξοδα νοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των ιατρών, σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει. Η συμφωνία καλύπτει νοσηλεία στις κλινικές: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, η λειτουργία γραφείων ιατρικής υποστήριξης της Εθνικής Ασφαλιστικής στα 6 νοσηλευτήρια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα διευκολύνει τις διαδικασίες νοσηλείας, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ