Eurolife ERB:Συνεργασία με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με αφορμή την ένταξη του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στα νοσοκομειακά προγράμματα της Eurolife ERB Aσφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στελεχών πωλήσεων της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial Hotel Larissa, συμμετείχαν συνεργάτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και σημαντικός αριθμός στελεχών της Τράπεζας Eurobank.

Από την πλευρά της Eurolife ERB, o κύριος Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης προλογίζοντας την Ημερίδα, πραγματοποίησε ένα μικρό απολογισμό για το έτος 2012, σε ότι αφορά στην Εταιρία και αναφέρθηκε στην στρατηγική έμφαση της Εταιρίας στον τομέα της περίθαλψης, με επίκεντρο και την Περιφέρεια, στα πλαίσια της οποίας εντάσσεται και η συνεργασία με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ο κύριος Σωτήρης Ντούμας, εκπρόσωπος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρουσίασε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια τα Στελέχη της Εταιρίας κκ Νίκος Δελένδας / Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης και Λεωνίδας Σίδερης / Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, παρουσίασαν τις Προοπτικές συνεργασίας με την Eurolife ERB Ασφαλιστική στην Κεντρική Ελλάδα.

Οι ομιλητές εστίασαν περισσότερο στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απορρέουν από τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό της Εταιρίας, καθώς και στα μέσα που διαθέτει προς τους συνεργάτες της, προκειμένου να παρέχουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών τους.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με δεδομένο ότι το αντικείμενο της Ημερίδας άπτεται άμεσα της ανάπτυξης των πωλήσεων, στον ιδιαίτερο αναπτυσσόμενο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στην περιφέρεια, κάτι που αποδεικνύει και η μεγάλη προσέλευση συνεργατών που ξεπέρασαν τα 120 άτομα.

Πηγή: asfalisinet.gr